DesignaKnit DK 8

DesignaKnit DK 8


DesignaKnit DK 8

Bildspelet visar modeller skapad i Standard Garment Styling (mörkblå bakgrund) och modelldelar  som de visas i Original Pattern Drafting (lys bakgrund).

Från Stitch Designer visas mönstre skapad genom användning av de verktyg som finns. Även mönstrar som är skapad i Grafic Studio efter digitala bilder (två av dessa är målade av Åre Jürgensohn) och sparad i Stitch Designer.


Information om DesignaKnit.

Silver Reed och DesignaKnit importeras till Sverige av företaget OLAX, som har huvudkontor i Stockholm. Olax har ett antal återförsäljare runt hela Sverige. Hela Silver Reeds program av stickmaskiner och tillbehör ses på Olax's hemsida: www.olax.com. De olika varianter av programmet beskrivs och även  möjligheter till uppdatering av äldre utgåvor.


DK8 Pro på engelska

DesignaKnit professionell på engelska med vars hjälp du lätt gör egna mönster och modeller. Där medföljer färdiga mönster samt modeller/storlekar. DK8 är en vidareutveckling av DK7 med en mängd nyheter och förbättringar. DK8 fungerar med alla dagens versioner av Windows.

 

DK8 Standard saknar bl a modulet Original Pattern Drafting. Jag rekommenderar att köpa DK 8 Pro eller

DK8 Complete, som är DK 8 Pro med en Handstickningsmodul om handstickning är intressant för dig.

 

Kurser DesignaKnit DK 8


Har du stickdataprogrammet DesignaKnit DK 8 men kommer inte i gång med att använda det eller använder endast en begränsad del av programmet. Behöver du hjälp med att lära dig DK 8 eller bara fräscha upp dina kunskaper.


Kursen omfattar genomgång av och övningar i alla element som ingår i DK8. Maila eller ring mig om du är intresserad. Vill du ha ett kursprogram, maila mig. 

Mitt kursmaterial för kurser i DesignaKnit DK8 finns nu samlat i ett kompendium på 87 sidor. 

Mitt kurskompendium är på svenska med många illustrationer/skärmklipp som underlättar inlärningen.

 

Kompendiet kostar 200 kr i samband med kurs.

Utan kurs kostar kompendiet 450 kr inkl moms. Frakt tillkommer om det ska skickas - just nu 42 kr med posten inom Sverige.


Köper du kompendiet av mig för 450 kr innan du går en DK8 kurs, drar jag av mellanskillnaden 250 kr på kursavgiften, om du går en helgkurs i DK8 inom följande 7 månader.


Vill du köpa kompendiet skicka ett mail till ibstrik@romele.com med din beställning samt namn och adress.

Information om mina kurser i DesignaKnit DK8:

se under Aktuellt

Copyright © All Rights Reserved