DesignaKnit DK 8 och DK 9

DesignaKnit DK 8 och DK 9


DesignaKnit 

Bildspelet visar modeller skapad i Standard Garment Styling (mörkblå bakgrund) och modelldelar  som de visas i Original Pattern Drafting (lys bakgrund).

Från Stitch Designer visas mönstre skapad genom användning av de verktyg som finns. Även mönstrar som är skapad i Grafic Studio efter digitala bilder (två av dessa är målade av Åre Jürgensohn) och sparad i Stitch Designer.


Information om DesignaKnit.

Silver Reed och DesignaKnit importeras sedan 1:a september 2019 till Sverige av HMS Handel AB genom 

Brothershopen i Göteborg. Det finns ett antal återförsäljare runt hela Sverige. Hela Silver Reeds program av stickmaskiner och tillbehör ses på Brothershoppens hemsida: www.stickmaskiner.se

De olika varianter av programmet beskrivs och även möjligheter till uppdatering av äldre utgåvor. Även en lista över svenska återförsäljare finns där.


DK8/DK9 Pro på engelska

DesignaKnit professionell på engelska med vars hjälp du lätt gör egna mönster och modeller. Där medföljer färdiga mönster samt några få modeller. DK8 är en vidareutveckling av DK7 med en mängd nyheter och förbättringar. DK9 är en DK8 med nya och förbättrade verktyg. Särskild Original Pattern Drafting, Stitch designer och Graphic Studio är uppdaterade.  DK8/DK9 fungerar med alla dagens versioner av Windows.

 

DK8/DK9 Standard saknar bl a modulet Original Pattern Drafting. Jag rekommenderar att köpa DK 8 Pro eller

DK8/DK9 Complete, som är DK 8/DK 9 Pro med en Handstickningsmodul om handstickning är intressant för dig.