Aktuellt

AktuelltSkånemaskinisterna:


Under 2024 planeras 4 stickträffar i Rydsgårdshus. Följande tider gäller: februari 3+4, april 27+28, september 7+8, november 9+10. Plats: Rydsgårdshus. Inbjudan går ut via vår maillista ca 4 veckor innan träffen.Nätverket Skånemaskinister


Vi är en löst sammanhållen grupp maskinstickare som träffas 3 - 4 gångar per år.


Syftet med vår grupp är att vi ska kunna hjälpa varandra med teknik, stickning och underhåll av maskiner samt att utvecklas vidare som maskinstickare. Det är mycket inspirerande och stimulerande att träffas och lära av varandra.


Vi som startade nätverket: Ingrid Bisgaard och Annica Lundblad.

Annicas blogg: http://maskinstickning.wordpress.com/.


Styrgruppen består för närvarande av: Annica Lundblad, Lena Hellberg och Ingrid Bisgaard.


Vi är intresserade av att träffa andra maskinstickare i vårt närområde dvs Skåne, om du vill vara med så kontakta Annica via anellu@telia.com, Lena via lenamhellberg@hotmail.com och Ingrid via ibstrik@ibstrik.se. Vill du komma på ett besök på en av våra träffar, kontakta en av oss och boka tid.


Det är roligt att ha kontakt med maskinstickare från andra delar av Sverige. Maria Dämbäck från Göteborg (även med i Skånemaskinister) har startat en FaceBook grupp med namnet Stickmaskinister. Ingrid administrerar tillsammans med Nina Mohss gruppen = DesignaKnit Skandinavien. 

DesignaKnit Skandinavien är en Facebook grupp, som har som syfte att främja intresset för och användningen av DesignaKnit programmet. Har du DK8 eller DK9? Bli medlem i gruppen.