Aktuellt

Aktuellt


DesignaKnit 9


Det har vist sig att mina 23 videor for självstudier av DesignaKnit DK9 är populära. Det blir därför möjligt i fortsättningen att få tillgång till dessa på min hemsida enligt överenskommelse med mig. Det behövs lösenord för att se videorna, som nu är inbäddade på sidan Videokurs DK9. Läs mera under fliken "Videomöten DK9". 


Vill du beställa mitt Kurskompendium DK 9. Kompendiet är på 132 sidor och innehåller beskrivningar med text och många skärmklipp, som steg för steg visar hur du ska jobba med programmets alla delar av DesignaKnit DK 9. Numera säljer jag Kurskompendium DK9 till rabbatterad pris 376 kr inkl moms. Normalpris 470 kr inkl moms. DK 9 boken är på 132 sidor. Vill du beställa kompendiet - skicka ett mail till ibstrik@ibstrik.se med namn, adress och antal kompendier. Porto med PostNord 79 kr. Kompendiet väger 553 gram, brevet 580 gram.


Online kurserUnder år 2022 erbjuder jag endast självstudier med hjälp av min vidoer. Läs mera under fliken "Videomöten DK9". Kontakta mig om du är intresserad.Manualen som följer med DK9 programmet från Softbite är på totalt 1454 sidor. Stitch Designer är störst = 513 sidor. Det finns något att bita i.
Skånemaskinisterna:


Det planeras inga träffar våren 2022. Men vi arbetar med en träff på hösten den 17:e + 18:e september. Inbjudan med fråga om intresseanmälan har skickats ut.

 


Nätverket Skånemaskinister


Vi är en löst sammanhållen grupp maskinstickare som träffas 3 - 6 gångar per år.


Syftet med vår grupp är att vi ska kunna hjälpa varandra med teknik, stickning och underhåll av maskiner samt att utvecklas vidare som maskinstickare. Det är mycket inspirerande och stimulerande att träffas och lära av varandra.


Vi som startade nätverket: Ingrid Bisgaard och Annica Lundblad.

Annica Lundblad har Brother maskiner. Annicas blogg: http://maskinstickning.wordpress.com/. Båda två har vi Viktoria sockstickmaskiner. Ingrid har Silver Reed maskiner samt följande sockstickmaskiner, en Imperia, en Record och en AutoKnitter.


Styrgruppen består för närvarande av: Annica Lundblad, Lena Hellberg och Ingrid Bisgaard.


Vi är intresserade av att träffa andra maskinstickare i vårt närområde dvs Skåne, om du vill vara med så kontakta Annica via anellu@telia.com, Lena via lenamhellberg@live.se och Ingrid via ibstrik@ibstrik.se


Det är roligt att ha kontakt med maskinstickare från andra delar av Sverige. Maria Dämbäck från Göteborg (även med i Skånemaskinister) har startat en FaceBook grupp med namnet Stickmaskinister.  

DesignaKnit Skandinavien är en Facebook grupp, som har som syfte att främja intresset för och användningen av DesignaKnit programmet. Har du DK8 eller DK9? Bli medlem i gruppen.Kurskompendium DesignaKnit DK8


Jag har kvar ett antal Kurskompendier DK 8, som jag säljer för 100 kr per styck.