Aktuellt

Aktuellt


DesignaKnit 9


Mina 23 videor for självstudier av DesignaKnit DK9 är populära. Det blir därför möjligt i fortsättningen att få tillgång till dessa på min hemsida enligt överenskommelse med mig. Det behövs lösenord för att se videorna, som nu är inbäddade på sidan Videokurs DK9. Läs mera under fliken "Videomöten DK9". 


Vill du beställa mitt Kurskompendium DK 9. Kompendiet är på 132 sidor och innehåller beskrivningar med text och många skärmklipp, som steg för steg visar hur du jobbar med programmets alla delar av DesignaKnit DK 9. Manualen som följer med DK9 programmet från Softbite är på totalt 1454 sidor, och den är på engelska. Stitch Designer är störst = 513 sidor. Det finns något att bita i. Priset för Kurskompendium DK9 är nu 250 kr. Vill du beställa kompendiet - skicka ett mail till ibstrik@ibstrik.se med namn, adress och antal kompendier. Porto med PostNord 115 kr (från och med den 1:a januari 2023). Kompendiet väger 553 gram, brevet 580 gram.


Jag har kvar ett antal Kurskompendier DK8, som jag säljer för 100 kr per styck. Porto med PostNord 115 kr.


DK9 kurser


Framöver erbjuder jag endast självstudier med hjälp av min vidoer. Läs mera under fliken "Videomöten DK9". Kontakta mig om du är intresserad.
Skånemaskinisterna:


Under 2023 planeras 3 stickträffar i Rydsgårdshus. Nästa äger rum september 16 + 17. Årets sista träff helgen november 11 + 12.Nätverket Skånemaskinister


Vi är en löst sammanhållen grupp maskinstickare som träffas 3 - 4 gångar per år.


Syftet med vår grupp är att vi ska kunna hjälpa varandra med teknik, stickning och underhåll av maskiner samt att utvecklas vidare som maskinstickare. Det är mycket inspirerande och stimulerande att träffas och lära av varandra.


Vi som startade nätverket: Ingrid Bisgaard och Annica Lundblad.

Annicas blogg: http://maskinstickning.wordpress.com/.


Styrgruppen består för närvarande av: Annica Lundblad, Lena Hellberg och Ingrid Bisgaard.


Vi är intresserade av att träffa andra maskinstickare i vårt närområde dvs Skåne, om du vill vara med så kontakta Annica via anellu@telia.com, Lena via lenamhellberg@hotmail.com och Ingrid via ibstrik@ibstrik.se. Vill du komma på ett besök på en av våra träffar, kontakta en av oss och boka tid.


Det är roligt att ha kontakt med maskinstickare från andra delar av Sverige. Maria Dämbäck från Göteborg (även med i Skånemaskinister) har startat en FaceBook grupp med namnet Stickmaskinister. Ingrid administrerar tillsammans med Nina Mohss gruppen = DesignaKnit Skandinavien. 

DesignaKnit Skandinavien är en Facebook grupp, som har som syfte att främja intresset för och användningen av DesignaKnit programmet. Har du DK8 eller DK9? Bli medlem i gruppen.