Videomöten DK 9


Kurser i DK 9 under hösten 2020

via ZOOM videomöten.Jag har just nu förfrågan på en ny on-line kurs under hösten/vintern. Om det finns intresse kan jag starta en kurs med början i januari 2021. Meddela mig på mail eller telefon om du är intresserad. 


En kurs där alla delar av DK9 redovisas på videomöten on-line pågår och äger rum på måndagar kl 13-15. En beskrivning av innehållet i de 8 delar finns i rutan till höger. Jag hänvisar till de relevanta sidorna i mitt kompendium.


Generellt:

För att göra tvåvägskommunikation möjligt vill jag begränsa antal deltagare till max 8-10 per kurs. Om många anmäler sig startar jag en parallell kurs.


Meddela gärna om det finns önskemål om genomgång av någon särskild del av DK9. Då skräddarsyr jag ett anpassat videomöte.

Mail: ibstrik@ibstrik.se. Mobil: 070-6726466.


Vid anmälan får ni en bekräftelse och samtidigt mera information om kursen samt betalningsinformation. Innan kursen bokar jag ett möte med deltagarna online, så ni kan se hur ett videomöte fungerar.
Kurser som planeras vinter 2020 samt vår 2021


Jag har funderingar på att planera videomöten som steg för steg följer modeller som skapats i DK9 hela vägen fram till stickmaskinen. T ex som beskrivit nedan. Men planeringen är inte klar. Tror ni att ett sådant videomöte skulle vara intressant? 


Vi skapar plagget i Standard Garment Styling och gör våra ändringar i Original Pattern drafting. Vi lägger ett tuck mönster eller ett 2-färgs mönster på plagget. Det går bra att skapa egen modell och mönster. Alternativt följa mitt upplägg.


Vi stickar plagget med interaktiv stickning. Det ska bli möjligt att lägga in videomöten med var och en enligt behov under processen.


Vi träffas slutligen åter på videomöte och diskuterar våra resultat och erfarenheter.


Videomöten med hela gruppen vid två tillfällen. Datum enligt överenskommelse.

 


  Genomgång av alla delar i DK 9.


  8 videomöten á 1,5 – 2 timmar.


  Ett möte per vecka. Datum enligt överenskommelse.


  Pris per gång per deltagare: 200 kr

  Pris för alla 8 gångar: 1150 kr

  Nyheter i DK 9.


  Background Image (s. 33-37)

  Överlappning (s. 46-48)

  Punkter på linje (s. 54)

  Fördela punkter jämt (s. 54)

  Ritverktyg spegeln (s. 65-67)

  Kurvor och formar (s. 68-73)

  Shadows and Outlines (s. 77-80)

  Mönster på modell, tiling tool (s. 96-103)


  Videomöte vid två tillfällen. Datum enligt överenskommelse.

  Pris totalt 400 kr per deltagare.

  Övningar i att använda DK 9. 


  Är du särskilt intresserat av någon speciell del av DK 9. Om du t ex önskar att använda det nya verktyget Background Image men inte får det att fungera, kan vi avtala ett eller flera videomöten, där vi tillsammans arbetar med ditt projekt.


  Pris enligt överenskommelse.

  Copyright © All Rights Reserved